Hvordan finder vi din pris på isolering af krybekælder?

Pris på isolering af krybekælder, finder vi ved at regne ud hvor mange m3 materiale, der skal bruges for at fylde hulrummet op. Antal m2 gulv x højden på hulrummet.

Efter vores besøg, vil Du inden for 2 arbejdsdage modtage et skriftligt tilbud, indeholdene pris og energitilskud.

Tilskud til isolering fra Fjernvarme Fyn

Bolig-isolering.dk har et samarbejde med Fjernvarme Fyn, hvilket betyder for dig, at du kan få tilskud når du skal have isoleret din bolig. (Dette gælder både isolering af hulmur, krybekælder, skunkrum, skråvægge og loft)

Vi har fra 2013 lavet en ny aftale, som giver alle vores kunder 37,5 øre i tilskud pr. sparet kwh/år, hvilket er en 50 % øgning fra 25 øre i 2012.

Som en ekstra service, i forbindelse med tilbudet på din isolering, laver Bolig-isolering.dk,  beregningen på det tilskud, du kan få.Vi trækker tilskuddet fra prisen og du behøver derfor ikke tænke på at søge dette tilskud. Læs mere

Man kan ca. regne med et tilskud på 1500-3500 kr. afhængigt af husets størrelse og opvarmningsform.

Håndværkerfradraget er nu genindført og der er således fradrag for arbejdslønnen incl. moms, med maksimum 15000,00 kr. på beboer i boligen over 18 år. Bolig-isolering ApS, har naturligvis udspecificeret arbejdslønnen, både i tilbud og pr. fakturaen, således at det er nemt at indberette beløbet, som kan fratrækkes i din skattemappe. Hvis man indberetter straks når arbejdet er udført og fakturaen er betalt, får man gavn af fradraget med det samme, i form af større lønudbetaling resten af året.Vi laver også er ca. beregning på værdien af fradraget for arbejdslønnen på fakturaen.Tilbuddet vil blive sendt på mail og er ganske uforpligtende. Denne service tilbyder vi, således at Du har muligheden for at sammenligne vores priser med konkurrenternes, og derefter acceptere det tlbud som passer bedst til dig. Samtidig med at vi sikre dig en god pris, yder vi også en høj kvalitet og service, der gør at du trygt kan vælge bolig-isolering.dk  til din isoleringsopgave.af højeste kvalitet, men også konkurrence dygtige på prisen.

Priseksempel på isolering af krybekælder: Almindeligt parcelhus fra 1960erne,

krybekælder let tilgængelig. 60m2 og 40 cm høj: 11.600 kr, ex- moms i egenbetaling.

*Prisen er vejledende og kan ændres afhængigt af omstændighederne.