Pris på hulmursisolering afhænger af flere faktorer.

Pris på hulmursisolering afhænger af hvor mange kvadratmeter der skal isoleres, tilgængeligheden for udførelsen af arbejdet, og hvor mange cm. hulmuren er.

Pris på hulmursisolering, finder vi ved at lave en opmåling af hulmuren. Dette gøres ved at bore et hul i fugen på 18mm, og derefter føre et indoskop ind i hulmuren. på den måde får vi ikke kun tykkelsen på hulmuren, men vi kan også se om der er isoleret i forvejen.

Efter vores besøg, vil Du inden for 2 arbejdsdage modtage et skriftligt tilbud, indeholdene pris på hulmursisolering og energitilskud

Tilskud til isolering fra Fjernvarme Fyn

Bolig-isolering.dk har et samarbejde med Fjernvarme Fyn, hvilket betyder for dig, at du kan få tilskud når du skal have isoleret din bolig. (Dette gælder både isolering af hulmur, krybekælder, skunkrum, skråvægge og loft)

Vi har fra 2013 lavet en ny aftale, som giver alle vores kunder 37,5 øre i tilskud pr. sparet kwh/år, hvilket er en 50 % øgning fra 25 øre i 2012.

Som en ekstra service, i forbindelse med tilbudet på din isolering, laver Bolig-isolering.dk, beregningen på det tilskud, du kan få. Vi trækker tilskuddet fra prisen og du behøver derfor ikke tænke på at søge dette tilskud. Læs mere

Man kan ca. regne med et tilskud på 1500-3500 kr. afhængigt af husets størrelse og opvarmningsform. Tilbuddet vil blive sendt på mail og er ganske uforpligtende. Denne service tilbyder vi, således at Du har muligheden for at sammenligne vores priser med konkurrenternes, og derefter acceptere det tlbud som passer bedst til dig. Samtidig med at vi sikre dig en god pris, yder vi også en høj kvalitet og service, der gør at du trygt kan vælge bolig-isolering.dk  til din isoleringsopgave.

Håndværkerfradraget er nu genindført og der er således fradrag for arbejdslønnen incl. moms, med maksimum 15000,00 kr. på beboer i boligen over 18 år. Bolig-isolering ApS, har naturligvis udspecificeret arbejdslønnen, både i tilbud og pr. fakturaen, således at det er nemt at indberette beløbet, som kan fratrækkes i din skattemappe. Hvis man indberetter straks når arbejdet er udført og fakturaen er betalt, får man gavn af fradraget med det samme, i form af større lønudbetaling resten af året.Vi laver også er ca. beregning på værdien af fradraget for arbejdslønnen på fakturaen.

Priseksempel på hulmursisolering: Almindeligt parcelhus fra 1950erne, 100 m2.

facade med 4 sider og synlige mursten, hulmur 90 mm. Alle 4 sider tilgængelig fra

alm. stige: 7950kr.,-ex. moms i egenbetaling. 

*Prisen er vejledende og kan ændres afhængigt af omstændighederne.