Hos Bolig-isolering.dk kan vi tilbyde præcis de isoleringsmaterialer din bolig har behov for, til den rette isolering. Vi tilbyder miljø rigtige materialer, og vi tilbyder isoleringsmaterialer med 20 procent bedre isoleringsevne end andre materialer.

JACKON Super EPS Muld og GLASULD

JACKON Super EPS Muld

Et af de mest udbredte isoleringsmaterialer har traditionelt set være normal styropor eller EPS(også kaldet (Flamingo)) – via nyudvikling har man forbedret dette materiale betydeligt ved, at tilsætte grafit. Det giver en tekstur og fleksibilitet der er identisk med almindelig styropor/ EPS, men som har en markant højere evne til, at reflektere infrarød varmestråling(som hidtil er  gået tabt). Vi kalder produktet Jackon Super EPS Muld.

Glasuld er en af vores isoleringsmaterialer

Knauf Perimeter Plus Blowing Insulation er en løs glasulds granulat, til mekanisk “indblæsning”, udviklet med optimale varmeisolerende egenskaber og fremragende dæknings- og indblæsningsegenskaber. Perimeter Plus fiber er Nota-Q compliant, og dette bekræftes uafhængigt af EUCEB (ikke klassificeret som et ræftfremkaldende stof under EU Direktivet 67/548/EEC om farlige stoffer og Direktivet 97/69/EC). Fiberen er også forud-registreret under R.E.A.C.H.Perimeter Plus til indblæsning er klassificeret som Euroclass A1 efter EN ISO13501-1 brandsikring, der er et fundamentalt krav for en offentlig bygning som f.eks. en skole. Det har optimale termiske egenskaber, fremragende dækning og indblæsningsegenskaber med minimalt støv i miljøet.

Fordele ved glasuld:

  • Store energibesparelser
  • Fremstillet af genbrugsglas
  • Egnet til nye og eksisterende bygninger
  • Hurtig og nem at installere
  • Kan installeres indefra eller udefra
  • Euroclass A1 brandklassificering
  • Tør installationsproces