På billederne ses et loft med gammelt isoleringsmateriale, hvilket medfører stort varmeudslip fra huset og op igennem loftet.

Er dit hus mere end 10 år gammelt, trænger det højest sandsynligt til en efterisolering af loftet. Huse der er mere end 10 år gamle, har aldrig fået lavet en isolering, som er af moderne dimensioner.

Loftisolering er billig og effektiv. I et typisk 70 ér hus kan man spare ca. 3000 kr om året pr. 100 m2, ved at efterisolere loftet.

Fordelene ved isolering af loft

  • Ingen kuldeudstråling og kuldenedfald fra kolde lofter
  • Bedre indeklima i din bolig
  • Spar penge på din varmeregning
  • Ingen træk fra f.eks loftlemme
  • Du gør noget for miljøet. Ved at begrænse CO2-udslippet fra din bolig er du med til at gøre noget ved drivhuseffekten og klimaforandringerne.

Hos Bolig-isolering.dk laver vi alle typer loftisolering og efterisolering af lofte. Vi isolerer med isoleringsmaterialet Supafil (glasuld)

Her ses et isoleret loft. Loftet er isoleret med papiruld, og der kommer ingen varmeudslip fra boligen og op igennem loftet.

Tilskud til isolering fra Fjernvarme Fyn

Bolig-isolering.dk har et samarbejde med Fjernvarme Fyn, hvilket betyder for dig, at du kan få tilskud når du skal have isoleret dit loft. (Dette gælder både isolering af hulmur, krybekælder, skunkrum, skråvægge og loft)

Vi har fra 2013 lavet en ny aftale, som giver alle vores kunder 37,5 øre i tilskud pr. sparet kwh/år, det vil sige er en øgning på 50 % fra de 25 øre man fik i 2012. Læs mere

Som en ekstra service, i forbindelse med tilbudet på din isolering, laver Bolig-isolering.dk,  beregningen på det tilskud, du kan få.Vi trækker tilskuddet fra prisen og du behøver derfor ikke tænke på at søge dette tilskud.

Man kan ca. regne med et tilskud på 1500-3500 kr. afhængigt af husets størrelse og opvarmningsform..

Tilbud på loftisolering

Hos Bolig-isolering.dk tilbyder vi den bedste og mest priseffektive isolering af lofter

Alt hvad du skal gøre er :

Kontakte os på mail eller telefon.

Efter et besøg med undersøgelse af hulmuren, kommer vi inden for få arbejdsdage med et gratis og uforpligtende tilbud

Vi tilbyder hurtig service og kan uanset hvor i landet du bor, udføre isoleringsopgaven inden for 14 dage efter accept af tilbud.

Vores isolatører er professionelle og yders seriøse, derfor sikre vi dig høj kvalitet på udførelsen af arbejdet.