Hvad indebærer isolering af krybekælder?

Ved isolering af krybekælder fyldes hulrummet ud, man undgår derved varmeudslip, kulde og man spare penge på varmeregningen. Billederne viser tomme hulrum under gulvet, som medvirker til stort varmetab og kolde gulve.

Går du rundt og fryser på fødderne, har kolde gulve og en alt for høj varmeregning, kan Bolig-isolering.dk løse problemet for dig, ved at isolere din krybekælder.
Med vores nye banebrydende produkt JACKON Super EPS Muld, som er 20 % bedre isolerende end andre isoleringsprodukter, kan vi med et let og hurtigt indgreb isolere din krybekælder og give dig varmere gulve samt besparelse på din varmeregning. Læs mere

Du har sikkert hørt, at isolering af krybekælder kan øge risikoen for skader og svimmelsvamp. Det er også rigtigt, hvis når man isolere med produkter som f.eks. papiruld og rockwool.

Uld har svært ved at slippe fugt og derfor opstår svampen. I modsætning hertil, er Iso Artic et olie/plastik produkt, som ikke binder fugt, og derved undgår man skader og svimmelsvamp som følgeskade af isolering.

Tilskud til isolering fra Fjernvarme Fyn

Bolig-isolering.dk har et samarbejde med Fjernvarme Fyn, hvilket betyder for dig, at du kan få tilskud når du skal have isoleret din bolig. (Dette gælder både isolering af hulmur, krybekælder, skunkrum, skråvægge og loft)

Vi har fra 2013 lavet en ny aftale, som giver alle vores kunder 37,5 øre i tilskud pr. sparet kwh/år. det vil sige er en øgning på 50 % fra de 25 øre man fik i 2012.

Som en ekstra service, i forbindelse med tilbudet på din isolering, laver Bolig-isolering.dk,  beregningen på det tilskud, du kan få.Vi trækker tilskuddet fra prisen og du behøver derfor ikke tænke på at søge dette tilskud.

Man kan ca. regne med et tilskud på 1500-3500 kr. afhængigt af husets størrelse og opvarmningsform.

Tilbud på isolering af krybekælder

Hos Bolig-isolering.dk  tilbyder vi den bedste og mest priseffektive isolering af krybekælder.

Alt hvad du skal gøre er at kontakte os på mail eller telefon.

Efter et besøg med undersøgelse af krybekælderen, kommer vi inden for få arbejdsdage med et gratis og uforpligtende tilbud

Vi tilbyder hurtig service og kan uanset hvor i landet du bor, udføre isoleringsopgaven inden for 14 dage efter accept af tilbud.

Vores isolatører er professionelle og yderst seriøse, derfor sikre vi dig høj kvalitet på udførelsen af arbejdet.