Hvorfor er isolering vigtigt ?

God isolering af boligen er den bedste vej til en miljømæssig og økonomisk gevinst.

Hvis vinduer er utætte, og hulmuren og loftet består af en dårligt isolering, vil varmen forsvinde ud igennem de kolde og uisolerede flader. Der sker altså et væsentligt varmetab.

Det er vigtigt, at være opmærksom på, at det ikke er nok at isolere enkelte steder i boligen. Varm luft vil nemlig ”strømme” til kolde flader, og det betyder, at jo færre kolde flader der er i boligen, desto mindre varmespild.

At isolere er en god investering, der hurtigt tjener sig ind ved besparelsen i varme. Samtidig betyder en varm og velisoleret bolig, at der er mindre risiko for, at der opstår fugt i bygningen, hvilket nedsætter risikoen for råd og svamp i træværket.

Hvis Du vil tage ansvar og afhjælpe problematikken omkring drivhuseffekten, CO2 udslip og global opvarmning, kan Du starte med en god isolering af dit hus.

Regeringen tilbyder tilskud til isolering fra Energi Fyn

Ordentligt isolerede gulve, vægge og lofter giver mange fordele, hvor du ikke kun behandler dit budget og miljøet fornuftigt, du forbedrer også værdien af dit hus.

Hvorfor vælge Bolig-isolering.dk ?

Vi tilbyder forskellige former for isoleringsmaterialer.

Alle vores produkter giver termisk og akustisk isolering på mange felter, og vi har præcis det isoleringsmateriale, som passer til dit isoleringsbehov.

vores isoleringsmaterialer er miljørigtige. Se her

Vi tilbyder den bedste og mest priseffektive isolering af hulmur, lofter og krybekældre.

Alt hvad du skal gøre er at kontakte os på mail eller telefon, og vi kommer forbi og giver en professionel vurdering af din boligs behov for isolering.

Efter et besøg vil vi inden for to arbejdsdage komme med et gratis og uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder hurtig service, og kan uanset hvor i landet du bor, udføre isoleringsopgaven inden for 14 dage efter accept af tilbud.

Vores isolatører er professionelle, og vi sikre dig høj kvalitet på udførelsen af arbejdet.